Elkészítés: A darált sertéshúst 1 egész tojással és 1 tojássárgával, sóval, borssal, pirospaprikával, apróra vágott petrezselyemzölddel jól összekeverjük.
A zsemléket kicsit beáztatjuk a tejbe, később kifacsarjuk, majd a zsemlét is a húsmasszához keverjük.
Egy őzgerincformába rakjuk a húst úgy, hogy a közepébe 8 darab főtt, egész tojást szorosan egymás mellé helyezünk, a tetejére rásimítjuk a maradék húst, végül tojásfehérjével megkenjük, hogy szépen egyben, egészben süljön meg.
Sütés után kihűtjük, deszkára borítjuk, majd felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.