Elkészítés: A lisztből, a tojásból, az olajból,a sóból, 1 evőkanál tejfölből és az 1 dl tejben fölfuttatott élesztőből tésztát gyúrok. A tésztát nem hagyom megkelni, hanem azonnal kizsírozott, belisztezett tepsibe teszem körülbelül fél centi vastagra elnyújtva. 2-3 dl tejfölt rákenek a tésztára, majd bőségesen megszórom az apró kockára vágott vöröshagymával. A szalonnát kisujjnyi darabokra vágom és ráhelyezem a hagyma tetejére (ne spóroljunk vele!!!), majd megszórom vastagon a durvára reszelt sajttal. 30-35 perc alatt 200 fokon készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.