Elkészítés: Vékony szalonnaszeletekkel kibélelünk egy jénai tálat vagy tepsit, enyhén sózott, szeletelt burgonyával és hagymakarikákkal beborítjuk, pirospaprikával meghintjük.
A felszeletelt húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe hempergetve kisütjük kevés zsiradékon. Ezután a burgonya tetejére fektetjük.
Erre vékonyan szeletelt tököt vagy padlizsánt teszünk, végül meglocsoljuk a hús sütéséből visszamaradt zsiradékkal és a leveskockából készült levessel, megszórjuk a felaprított kaporral, és lefedve sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.