Elkészítés: A húst vékonyabb szeletekre vágjuk, széleit bevagdossuk és kissé kiverjük, sózzuk, borsozzuk.
A tök héját levágjuk, magházát eltávolítjuk, majd kb. ujjnyi vastag és 4-5 cm hosszú hasábokra vágjuk. A tökhasábokat a hússzeletekre rakjuk, a húst feltekerjük, hústűvel összetűzzük.
Serpenyőben olajat hevítünk, és a hústekercseket körben piros-ropogósra sütjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, felöntjük a sörrel és puhára pároljuk. Ízlésünknek megfelelően még fűszerezhetjük.
Tálalás előtt ujjnyi szeletekre vágjuk. A megmaradó hasábokat rántva /zöldfűszeres zsemlyemorzsába forgatva/ körítésként is kináljuk. Tálalhatjuk még kapros sajtmártással is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.