Elkészítés: A húst vékonyra kiverjük, befűszerezzük mindkét oldalát szárnyas füszerkeverékkel. Mindegyikre 1-1 sonkát és sajtot fektetünk, majd összehajtjuk és fogvájóval átszúrjuk. A hagymát vékony karikára vágjuk. Egy grillserpenyőben olajat hevítünk, és a húsok mindkét oldalát átsütjük a hagymával együtt. Egy tűzáló tálat kiolajozunk, beletesszük a hagymaszeleteket, rá a hússzeleteket. Leöntjük a tejszínnel, és a húsok tetejére rakjuk a megmaradt 4 szelet sajtot. Magas fokozaton addig sütjük, amíg a sajt piros nem lesz. Mindenféle köret illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.