Elkészítés: A dagadót felszúratjuk a hentessel, kívül-belül besózzuk, állni hagyjuk. Ezalatt a pörköltet elkészítjük és lesütjük a húst a zsírjára. A két zsemlét darabokra tépkedve beletesszük a kész pörköltbe, hogy felszívja a levet. A zsemléket és a húst megdaráljuk, petrezselyemzölddel, majorannával és egy kevés borssal fűszerezzük. Hozzákeverünk kb. 30 dkg zöldborsóval. A dagadót megtöltjük a töltelékkel. A dagadó végét összetűzzük spéktűvel vagy összevarrjuk cérnával. Előmelegített sütőbe tesszük, kicsit megolajozzuk, és 1 óra alatt pirosra sütjük. CSAK HIDEGEN szabad szeletelni, különben szétesik!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.