Előkészítés: A gombákat megtisztítjuk, megmossuk. Kiválasztunk 16 szép kalapot, azt félretesszük. A többi gombát lereszeljük. A hagymát meghámozzuk, finomra összevágjuk.
Elkészítés: A hagymát megfuttatjuk a vajon, rátesszük a reszelt gombát, és 3-4 percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a darált sonkát, és levesszük a tűzről. Kissé kihűtjük, majd belekeverjük a reszelt sajtot és a tojást. A félretett kalapokat sózzuk, borsozzuk, és a felére elosztjuk a tölteléket. Befedjük az üres kalapokkal, kicsit összenyomkodjuk, majd egyesével fóliába bugyoláljuk. Parázsban (vagy sütőben) 10 perc alatt megsütjük. Amikor puha a gomba kivesszük, és ízlés szerint majonézzel körítve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 335 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.