Elkészítés: A hagymákat megtisztítjuk, tetejüket levágjuk. A belsejüket kivájjuk, gömbölyű részükre talpat vágunk, hogy ne billegjen a tepsiben. Forró, sós vízben egy picit óvatosan átforraljuk.
A kivájt hagymarészeket apróra vágjuk, olajon megpároljuk. Rátesszük a paradicsompürét, a darált húst, sózzuk, borsozzuk, és jól átpirítjuk. A végén hozzákeverjük a reszelt sajt 3/4 részét, majd pirospaprikával meghintjük, és a hagymákba töltjük.
Tetejüket megszórjuk a maradék sajttal, és olajjal meglocsolt jénaiba rakjuk. 190 C-fokon pirosra sütjük.
Burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.