Elkészítés: A felaprított hagymát a darált húshoz adjuk, és a rizzsel, a fűszerekkel és a tojással formázható keveréket készítünk. A paprikákat kicsumázzuk. A tölteléket beletöltjük.
Egy nagyobb edényben kb. 2 liter vizet forralunk, beledobjuk a leveskockát. Amikor forr, a megtöltött paprikákat beletesszük, a tüzet mérsékeljük, és lefedve lassú tűzön főzzük. Egy idő után kiveszünk és kettévágunk egy paprikát, ellenőrizzük, hogy a közepén is puha-e a rizs. Ha igen, tálra szedjük.
A paradicsompürét kevés vízzel és 1 evőkanálnyi liszttel simára keverjük, és a főzőlébe öntjük. Felfőzzük, és ízlés szerint cukorral, sóval ízesítjük.
A burgonyát sós, babérleveses vízben megfőzzük, és a paprika mellé kínáljuk, a paradicsomos szósszal bőségesen meglocsolva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.