Elkészítés: Marhánkat sózzuk, borsozzuk, és egy megfelelő méretű edényben az olajon körös-körül fehéredésig sütjük. A felkarikázott hagymát köréje hajigáljuk, kicsit megfuttatjuk. Ha már kirohangálta magát, leöntjük a borral, fedő alá rejtjük, és kicsi lángon jó 1,5 ra alatt puhára pároljuk. Ha szüksége van közben egy kis vízre, ám adjunk neki.
Közben igyunk egy laza fröccsöt, és készítsük el a tölteléket. Kedves kis tálkánkban keverjük össze a tormát, a porcukrot, a tejfölt, és a zsemlemorzsát. Gyengéden sózzuk meg. Ha húsunk megpuhult, szúrjuk fel, és töltsük meg a tormakrémmel. Zárjuk le a végeket, és hagyjuk még a saját levében párolódni egy bő negyedórát.
Tálaljuk felszeletelve, burgonyapürével, valamint párolt zöldségekkel körítve. Cabernet sauvignon illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.