Elkészítés:
1. Serpenyőben hevítsük fel az olajat, tegyük bele a kockára vágott füstölt szalonnát és a kimagozott olívát, majd pirítsuk meg. Adjuk hozzá a fehérbort, hagyjuk kicsit elpárologni, majd öntsük rá a zöldséges szószt.
2. Sós vízben főzzük a Barilla Tortiglioni tésztát „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára), majd keverjük össze a szósszal. Petrezselyemmel és parmezánnal meghintve tálaljuk.
A Barilla Chef tippje:
A szalonnát lehet főtt sonkával helyettesíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.