A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
5 dkg vajat felforrósítunk egy serpenyőben, megpirítjuk rajta a felszeletelt gombát, megsózzuk és megborsozzuk, majd hozzáadjuk a spenótot is. Az aszalt paradicsomot felaprítjuk és hozzáadjuk a spenótos gombához. Végül hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát is, kicsit összefonnyasztjuk, az egészet levesszük a tűzről és félre tesszük.
Egy másik serpenyőben felforrósítjuk a maradék vajat. Felöntjük a tejszínnel és összeforraljuk. Hozzáöntjük a reszelt parmezánt, alaposan összekeverjük, sózzuk és borsozzuk.
Hozzáforgatjuk a tésztát és a gombás ragut, majd friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a spenótos-gombás tészta
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.