A csiperkét cikkekre vágjuk, a laskát hasonló méretűre aprítjuk, és tálba tesszük, a fokhagymát meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk, a petrezselymet finomra vágjuk, a parmezánt lereszeljük.
Ha az alapanyagok feldarabolásával végeztünk, egy lábasba vizet melegítünk, sózzuk, ha felforrt, belehelyezzük a tésztát, és a csomagoláson feltüntetett időpont alatt készre főzzük.
Amíg a tészta fő, egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, beledobjuk a gombát, elkezdjük magas hőmérsékleten pirítani, ha színt kapott, hozzáadjuk a fokhagymát, a hőmérsékletet alacsonyabbra vesszük, pár percig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk.
Ha a fokhagyma picit megpárolódott, ízesítjük kakukkfűvel, rozmaringgal, majd felöntjük fehérborral. Pár perc párolás után felöntjük a tejszínnel, ha újra felforrt, hozzáadjuk a lereszelt parmezánt, a petrezselymet, és összekeverjük. Legvégül hozzáadjuk a főtt széles metéltet, alaposan összeforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.