Elkészítés: A túrót összeturmixoljuk 1 dl szobahőmérsékletű tejjel, hozzáadjuk a 3 csomag vaníliás cukrot, 10 dkg margarint és 15 dkg porcukrot, majd még 1 dl tejet. A tejben előzőleg feloldjuk a 3 teáskanál zselatint, melyet forrásig melegítünk, de nem forralunk. Az őzgerincet kibéleljük fóliával, beletesszük a túrót és az összevágott gyümit belevegyítjük. Végül befedjük piskótával és betakarjuk fóliával. 3-4 órára hűtőbe tesszük, majd kiborítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.