Elkészítés: 1. Először elkészítjük a tortalapot. A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd összeforgatjuk a felvert tojásfehérjével, végül beleszitáljuk a lisztet. 180 fokra előmelegített sütőben (légkeveréses) kb. 10 perc alatt aranybarnára sütjük.
2. A piskótát hagyjuk kihűlni a formában, majd tányérra borítjuk, és akkora kört vágunk belőle, hogy a kapcsos forma széle és a piskóta közé beférjen egy sor babapiskóta. Visszacsatoljuk a piskóta köré a tortaforma keretét.
3. A babapiskóták egyik feléből kb. 1,5-2 cm-nyit levágunk, majd a piskóták azon oldalát, amely befelé lesz, egyenként a narancslébe mártva (nem áztatva) a piskótalap köré rendezzük úgy, hogy a vágott fele legyen alul (ezen fog megállni).
4. Elkészítjük a krémet. Ehhez elsőként a tejjel és az 5 evőkanál cukorral megfőzzük a pudingot, és hagyjuk kihűlni. Amíg hűl, addig áttörjük a túrót, és kikeverjük a porcukorral. Ha a puding kihűlt, beleforgatjuk a túróba. Legvégül hozzáadjuk a zselatinfixet. Ekkor, ha szeretnénk felkockázott, darabolt gyümölcs (körte, alma, barack, eper, banán stb.) is mehet bele.
5. A krémet az előkészített tortalapra öntjük. Legalább egy éjszakát hűtőbe tesszük, hogy a krém megszilárduljon, a torta összeálljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.