Elkészítés: A tészta összetevőit összekeverem, hogy folyékony állagú tésztát kapjak. Szükség szerint liszt hozzáadásával sűrítem vagy ásványvízzel hígítom, 1 órát pihentetem.
A sajtot lereszelem, a fokhagymát és a petrezselymet aprítom, az újhagymát felkarikázom. A tölteléket összekeverem.
Egy palacsintasütőben olajat hevítek, kanalazok bele a tésztából, kiforgatom, hogy mindenütt egyenletesen elfeküdjön, s mindkét oldalán megsütöm. Addig folytatom, míg a tészta elfogy. Végül 10-12 palacsintát kapok. A palacsintákat megtöltöm.
Tálaláskor kanalazok rá tejfölt, szórok rá sajtot, aprított petrezselymet, teszek rá petrezselyemlevelet és chilipaprikát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.