Elkészítés: A tészta hozzávalóiból (a tojásfehérjéket külön verjük fel habbá) egy 28 cm átmérőjű kerek, kapcsos tortaformában kakaós piskótát sütünk.
A túrót áttörjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, ízlés szerinti mennyiségű narancshéjat, valamint a margarint, és habosra keverjük. A tejszínből kemény habot verünk. A tejet felmelegítjük, hozzáadjuk a zselatint, és állandó kevergetés mellett felmelegítjük, míg a zselatin feloldódik. A zselatinos langyos tejet a túrókrémbe keverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a tejszínhabot is.
A kakaós piskótát kettévágjuk. Felső részét felkockázzuk, alsó részét visszahelyezzük a tortaformába. A piskótakockákat is beleforgatjuk a túrókrémbe, majd az egészet a piskótalapra öntjük. Hűtőben dermesztjük.
Tálaláskor nem szükséges díszíteni, önmagában is mutatós.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.