Elkészítés: A zselatint 2 dl hideg vízben simára keverjük, folyton kevergetve 4 evőkanál porcukorral felfőzzük és félretesszük. A babapiskótát ledaráljuk, jól összegyúrjuk 8 dkg olvasztott vajjal. (Gyorsan dolgozzunk, mert hamar összeáll.) Egy szétszedhető kerek tortaforma aljába nyomkodjuk. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a maradék cukrot, a két citrom levét, a már langyos zselatint, végül a kemény habbá vert tejszínt. A keveréket a piskótára öntjük, és leglább fél napra hűtőszekrénybe tesszük. A tetejét vágott dióval vagy csokireszelékkel diszíthetjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.