Elkészítés: A zsemléket kettévágjuk, a belét kiszedjük. A túrót áttörjük, hozzákeverjük a mazsolát, a tojások sárgáját, a porcukrot, 1 csomag vaníliás cukrot, és a citrom reszelt héját. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és könnyed keveréssel a mazsolás túróhoz vegyítjük. A zsemléket megtöltjük az ízesített krémmel. Magas oldalú, kivajazott tepsibe rakjuk, a tetejüket vaníliás tejjel megöntözzük, és mérsékelten meleg sütőben 25 perc alatt készre sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.