Elkészítés: A feldarabolt csirkét megtűzdeljük fokhagymával, beszórjuk ételízesítővel és sózzuk.
A húst bőrével lefelé tepsibe rakjuk, a kakastaréjra vágott szalonnával beborítjuk, aláöntjük a bort, és lefedve, 200 Celsius-fokos sütőben 30 percig
pároljuk. Ezután óvatosan leöntjük a csirke levének felét. A tepsit fólia nélkül visszahelyezzük a sütőbe 10-15 percre, hogy a szalonna piruljon.
A leöntött lében simára keverjük a mustárt, a tejfölt, és sűrítésként a lisztet.
A csirkét megfordítjuk, az elkészített szaftot ráöntjük, visszatoljuk a sütőbe, és pirosra sütjük. Olajat, vizet nem teszünk hozzá, a szalonnát megpirulása után levesszük a húsról, és csak
tálalás előtt tesszük vissza rá.
Köretként burgonyapürét kínálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.