Elkészítés: A megtisztított csirkecombokat ízesítjük ételízesítővel, pici sóval és borssal, és vékonyan kiolajozott tepsibe tesszük. A cukkinit jó ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, az újhagymát felkarikázzuk a zöldjével együtt, a vöröshagymát pedig vékonyan félfőre szeljük.
A mártáshoz a joghurtot kikeverjük a tejföllel, ízesítjük a kakukkfű felével, sóval, borssal, fűszerpaprikával, citromlével és mézzel, alaposan elkeverjük.
A húsra rápakoljuk a zöldségeket, megszórjuk a maradék kakukkfűvel, ráöntjük a mártást, és egy picit összeforgatjuk az egészet, hogy mindenhol legyen a szószból. 175 fokra előmelegített sütöbe tesszük lefedve, így pároljuk 1,5 órát, majd a fedőt levesszük, és 200 fokos sütőben szép barnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.