Elkészítés: A finomlisztet keverőtálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a puha vajat, és az ujjainkkal összemorzsoljuk. Ezután beleszórjuk a sót, majd annyi hideg vizet öntünk hozzá, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Ha elkészült, lefóliázva 1-2 óráig a hűtőben pihentetjük.
Ezután a tésztát 10 egyforma nagyságú darabra osztjuk, kigömbölygetjük, és lisztezett gyúródeszkán hosszában késfok vastagságúra nyújtjuk. Rátesszük az egyik végére a műbéltől megszabadított virslit, és szorosan felcsavarjuk.
Ha mind a tíz virslit tésztába csavartuk, sütőpapírral bélelt tepsibe egymás mellé fektetjük, és megkenjük felvert tojással. Végül 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.