Elkészítés: A tejszínt a tejjel, a porcukorral, a vaníliás cukorral és a vanília-aromával keverjük össze, majd kevergetve forraljuk fel. Amikor kezd forrni, vegyük le a tűzről, majd állandó keverés mellett keverjük hozzá a porzselatint (én kézi habverővel addig kevertem, még a zselatin teljesen feloldódott). Ezután szűrjük át egy szűrőn, hogy teljesen sima állagú legyen, majd töltsük a formákat 3/4-ig. Hagyjuk hűlni, majd helyezzük be a hűtőbe, hogy teljesen megdermedjen.
A gránátalmát magozzuk ki úgy, hogy a fehér, hártyás része ne kerüljön a magok közé.
A vizet forraljuk fel, majd vegyük le a tűzről, és állandó keverés mellett keverjük hozzá a porzselatint. Addig keverjük, hogy a zselatin teljesen feloldódjon, majd szűrjük át egy szűrőn, hogy teljesen sima állagú legyen. Ezután keverjük hozzá a pár csepp piros ételfestéket és a gránátalma magokat, majd hűtsük ki, hogy éppen csak langyos legyen.
A hűtőből vegyük ki a formákat, majd a vaníliás rétegre kanalazzuk rá a gránátalmás keveréket. Ezután tegyük vissza a hűtőbe, hogy teljesen megdermedjen.
Tálalás előtt a hűtőből kivett panna cottával megtöltött formákat mártsuk bele pár pillanatra forró vízbe, majd egy hirtelen mozdulattal fordítsuk rá a tányérra, és rögtön kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.