Elkészítés: A szűzpecsenyét tisztítás után csíkokra vagy kisebb darabokra vágom. A hagymát apróra vágom, és az olajon megpirítom, majd a paprikákat és a paradicsomot a zúzott fokhagymával együtt hozzáadom. Sózom, borsozom, és a húst belerakva kicsit lepirítom, ekkor öntöm rá a bort. Kakukkfűvel ízesítem, majd mikor a hús megpuhult, a gombát is hozzáadom. 10 percig főzöm még, és ha kell, pótolom a levét, kevés alaplével, petrezselyemmel megszórom.
A burgonyát jól megmosom, majd tepsibe rakom, meglocsolom olajjal, megszórom fűszersóval, és a sütőbe teszem 30 percre vagy amíg szép piros lesz, kiveszem, és a pecsenyével tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.