Elkészítés: A lisztet, a sót, az olajat és a langyos cukros tejben felfuttatott élesztőt összedagasztom. (Nálam ez a pizza tésztája is!) 1 órát kelesztem meleg helyen.
Közben a virsliket hosszában kettévágom, majd a feleket keresztben még háromfelé. Aki igényesebb, használhat koktélvirslit is!
A megkelt tésztát vékonyra nyújtom, 8-10 centis kockákra vágom.
Keresztbe fordítom a kockákat, mindegyikre mogyorónyi pizzakrémet nyomok, és a virslit ráhelyezem. Csak az egyik szemben lévő oldalt hajtom össze, hogy papucs formája legyen.
Kiolajozott tepsibe rakosgatom, és előmelegített sütőben kb. 10 percig sütöm.
Ha készre sült, kikapom a tepsit, és a tetejére meg a kis mélyedésekbe reszelt sajtot rakok. Visszatolom a sütőbe, míg a sajt ráolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.