Elkészítés: 1 dl langyos tejben a cukrot feloldjuk, az élesztőt felfuttatjuk benne. Beleöntjük az olajat, a maradék 5 dl tejet, a 90 dkg liszttel jól összedagasztjuk. Ha a kezünkről a tészta már jól leválink, nincs az edény oldalán sem, akkor jó. Kelesztjük, kb. 1 órát.
Lisztezett deszkára borítjuk a tésztát, kisujjnyi vastagságúra kisodorjuk, ujjnyi szélességű csíkokat vágunk belőle. Ezeket tekerjük fel a virslire vagy a kolbászra.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, nem szorosan egymás mellé. Kelesztjük langyos helyen. Tetejüket tojással megkenjük, és a reszelt sajttal megszórjuk, forró sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.