Elkészítés: A krémhez a lisztet simára keverjük a tejjel, és hozzáadjuk a kókuszreszelék felét. Folyamatos keveréssel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, ízesítjük a vaníliával, a cukorral, majd elkeverjük a vajjal meg a maradék kókuszreszelékkel.
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk annyi tejjel, hogy jól formázható masszát kapjunk. Ez lehet 2 vagy 3 dl, de ezt az állagán lehet látni.
3 részre osztjuk a tésztát, és két fólia között kinyújtjuk, a tepsi méretének megfelelő lapokra.
Az első lapot a tepsibe helyezzük, erre rákenjük a krém felét. Rátesszük a második lapot, majd a krém másik felét, végül a harmadik lappal befedjük.
Gőz fölött megolvasztjuk a csokoládét az olajjal, és rákenjük a sütemény tetejére. Megszórjuk kókuszreszelékkel, néhány órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.