Előkészítés: A körtét meghámozzuk, kettévágjuk, magházát kiemeljük, a körtét kis kockákra vágjuk, és a borban fél órát pácoljuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A zellerszárat megtisztítjuk, megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a hagymát és a zellert. Felöntjük 4,5 dl vízzel, felforraljuk, és beledobjuk a leveskockát. A levest kb. 10 percig főzzük. A diót durvára vágjuk, és zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben. A levesbe keverjük a tejszínt, és botmixerrel péppé zúzzuk. Hozzáadjuk a körtekockákat, összeforrósítjuk, és a dióval megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.