Elkészítés: A húsból paprikás-paradicsomos-hagymás alapon pörköltet készítünk, és nagyon rövid lére pároljuk.
A megtisztított zöldbabot 3-4 cm-es darabokra vágjuk, enyhén sós, gokhagymával ízesített vízben puhára főzzük, és alaposan lecsepegtetjük.
A pörköltet a tejföllel jól összeforraljuk, óvatosan belevegyítjük a zöldbabot, s néhány percig még együtt rotyogtatjuk. Ha szükséges, utána sózzuk.
Előmelegített mélyebb tálba szedjük, tetejét finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Kínálhatunk tejfölt is hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.