Előkészítés: A halfiléket sózzuk, borsozzuk. A gombát megmossuk, kicsit kinyomkodjuk, 2-3 cm széles csíkokra vágjuk. Megtisztítjuk a hagymát, hosszában kettévágjuk és 8 darab, 4-5 cm-es darabot vágunk belőle, a többit apróbbra vágjuk, és félretesszük. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk. A cukkinit 1 cm vastag karikákra vagy fél karikákra, a répát, a zellert vékonyabb fél karikákra, a paprikát szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Minden halfilére teszünk gombát, 2 darab hagymát és feltekerjük. Vagy megtűzzük fogvájóval, vagy alufóliába tekerjük. A sütőt 160 fokra (gázsütő 1. fokozat) előmelegítjük. Egy tűzálló tálat kivajazunk, beletesszük a zöldségeket, a félretett hagymát, és sózzuk, borsozzuk. A zöldségekre rátesszük a halat, meglocsoljuk a borral, pici vízzel, és a sütőben 25 percig sütjük. Ha megpuhult a hal, kivesszük a tálat, megszórjuk a petrezselyemmel, ráöntjük a tejszínt, és még 5 percre visszatesszük a sütőbe. Amikor jól összerotyogott a hallal, együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.