Elkészítés: Megtisztítom és apróra vágom a hagymát és a hegyes erőspaprikát, majd megfonnyasztom olívaolajon. Hozzáadom a kisebb kockákra vágott krumplit, sózom, fűszerpaprikával megszórom (ha van otthon házi paprikalekvár, az még jobb), és addig főzöm, amíg a krumpli már nem nyers, de még nem is főtt meg teljesen. Ekkor hozzáadom a zöldségkeveréket (bébirépa, bébikukorica, kelbimbó, cukkini, spárga, karfiol), és ezzel addig főzöm tovább, amíg a zöldségek megpuhulnak, a krumpli pedig már majdnem szétfő, és finoman besűríti az ételt. A legvégén adok hozzá néhány szem gombát, persze azt is darabolva. Az íz kedvéért még teszek bele egy kis chiliszószt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.