Elkészítés: Amíg a tésztát nem túl puhára főzzük, el tudjuk készíteni a ragut. Először az apróra vágott vöröshagymát pároljuk üvegesre az olívaolajon, majd a laskára vágott káposzta kerül bele, rögtön utána a sárgarépa, melyet tisztítás után burgonyahámozóval széles szalagokra vágunk, ezután a kockára vágott paprika, és végül a kockára vágott paradicsom, melynek a héját természetesen lenyúzzuk. Kell, hogy legyen egy kis szaftja, ezér öntünk bele húslevest. Összeforraljuk a zöldségeket, de ne főzzük puhára, maradjon jó roppanós. A legvégén tesszük hozzá a mélyhűtött kukoricát és az áttört fokhagymát. Ekkor, hogy ne maradjon alatta híg lé, beletesszük a sülthússzaft kockát. A szójaszósszal ízesítjük és csak ez után sózzuk, ha kell. Fedő nélkül, magas hőfokon készítsük a ragut! A leszűrt forró tésztához keverjük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.