Elkészítés: Kb. 1,5 liter vízbe beletesszük a fűszereket és felforraljuk. Mindegyik zöldséget külön-külön ebben a vízben roppanósra főzzük, és félretesszük lecsepegni, kihűlni. Vigyázzunk, hogy a zöldségek ne főjenek szét!
Ha mindegyik elkészült, a lében feloldjuk a zselatint, kiforraljuk. A babérlevelet vegyük ki. Vegyünk egy mély, lehetőleg redőzött mintájú üvegtálat, öblítsük ki hideg vízzel. Ezután a zöldségeket tegyük bele úgy, hogy a színük jól keveredjen, szép tarka legyen. Öntsük rá a zselatinos vizet, és hideg helyre rakva, de nem nem hűtőbe hagyjuk dermedni legalább fél napig.
Ha teljesen megdermedt, óvatosan borítsuk ki a tálból, és szépen lehet szeletelni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.