Dödölle - az eredeti recept
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Csupacsokis brownie
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Babgulyás
Kapros tökfőzelék virslivel
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Rakott zöldbab darált hússal
Finomfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Vadas marha
Tojásos nokedli fejes salátával
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Mézes-mustáros csirkemell
Zsemlegombóc
Klasszikus grízgaluska leves
Tárkonyos csirkeraguleves
Mákos guba
Farsangi szalagos fánk
Világkonyha

Mennyei krémsajtos tekercs, azaz rugelach lépésről-lépésre - VIDEÓVAL!

rugelach mautner zsófia nol videó
A rugelach szinte bármilyen lekvárral tölthető édes tekercs, a tésztájához sem kellenek különleges alapanyagok, csak liszt, cukor, vaj és az extra: a krémsajt. New Yorkban imádják, és most Mautner Zsófitól megtudhatjuk, hogyan kell elkészíteni, hogy tökéletes legyen.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.