A kovászos uborka tehát még a legverőfényesebb nyári napon is legalább egy napig érik, és szélsőséges időjárás esetén ez még tovább húzódhat. Hát ki tudja ezt kivárni, ha épp kovászos uborkára támadna kedve? Na ugye.
Szerencsére a találékony magyar háziasszonyok ilyen fiaskó esetére is prezentáltak megoldást: a ketkes.com-on megtaláltuk az ízvilágában nagyon hasonló, pikáns, kapros villámgyors kovászos uborkát! A csodálatos az, hogy mindössze fél óra alatt produkáljuk azt a bukét, amit máskor napok alatt hoz össze a napfény a só és a kenyér együttese. Íme, a recept!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.