Március 1-3. között sztárséfek, világutazók és bloggerek mutatják be páratlan főzőtudományukat a Budapest Arénban, miközben praktikus konyhai, tervezési fogásokkal és minőségi termékekkel ismerkedhetsz meg.
A burger-rajongóknak bizonyára nem kell bemutatnunk Jancsa Janit, a Street Kitchen feketeöves burgerszakértőjét, aki a Konyhakiállításra olyan ínycsiklandó receptet állított össze, hogy a gyorséttermi hamburgerek önként vonulnak a sarokba szégyenükben. Elöljáróban annyit elárulunk, hogy mangalicás és baconnel pirított savanyú káposztás burger is várja a látogatókat.
Az ázsiai gasztronómia kedvelőinek a szombati nap lesz a nyerő, hiszen ekkor lép színpadra a japán konyhaművészet egyik legelismertebb hazai szaktekintélye, Hokama san, aki lerántja a leplet a tökéletes sushi titkáról. Végre megtanulhatod, hogyan készülnek az autentikus lazacos makik!
Oliver Rowe és a Globalista Konyha a 2019-es londoni gasztrotrendekből adnak ízelítőt. Persze nem kell mindenáron messzi tájakra kalandozni az újdonságokért. A magyaros ízek kedvelői Bede Robi főzőbemutatójának köszönhetően a hazai konyha rejtett kincseivel ismerkedhetnek meg közelebbről, kiderül, hogy van élet a fűszerpaprikán túl is. Kiss Dóri blogger és Stőhr Gréta, a LifeTv vegán műsorainak háziasszonya pedig olyan ételkülönlegességekkel készül, hogy nem hiszel majd a szemednek.
A 2019-es sztárparádéból természetesen nem maradhat ki Bernáth József és Sági Szilárd sem, de a kiállításon találkozhatsz Iklódi Dórival, a Wander.Food.Wonder gasztroblog írójával, illetve megnézheted, hogyan főz Gáspár Bea a 2017-es Konyhafőnök VIP győztese. A részletes programot ITT találod!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.