Mákos guba
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Csupacsokis brownie
Vadas marha
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kínai szezámmagos csirke
Finomfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kijevi csirkemell rizibizivel
Mézes-mustáros csirkemell
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Farsangi szalagos fánk
Tojásos nokedli fejes salátával
Körömpörkölt csülökkel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Kapros tökfőzelék virslivel
Tárkonyos csirkeraguleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Babgulyás
Ajánló

Kezdődhet a befőzés - VIDEÓ!

eperdzsem
Nem igaz, hogy a befőzés olyan bonyolult feladat. Néhány alapszabályt kell betartani, és kezdődhet a tartósítás. A jól végzett munka örömét pedig télen érezzük majd!

Eperből sosem elég, de sajnos elég rövid idegig van szezonja ennek a piros csodás gyümölcsnek. Ha azonban ügyes vagy, még sokáig élvezheted az ízét!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.