Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Ajánló

Ilyen finomságokkal eteti meg gyorsan az éhes családot Jakupcsek Gabriella Epres Panni és Görög Zita

Mindenki tudja milyen az, amikor a hirtelen beállító rokonokat kell valamivel megkínálni, amikor az edzésről hazatérő farkaséhes gyerek a haverját is hozta magával, amikor szalad a ház és nincs idő órákig a konyhában pepecselni, vagy éppen a közös albérletben fogyott el az összes hazai. Ilyenkor jöhet jól egy olyan régi ismerős segítsége, ami mindig kéznél van. A Medve sajt november végi főzős kurzusán sztáranyukák segítségével mutatta meg, hogy pont az ilyen helyzetekre találták ki.

„Magyarország népszerű sajtmárkájának képviselőjeként nagyon büszke vagyok arra, hogy a Medve sajt évtizedek óta a családok kedvence. Mottónk: gyorsan, egyszerűen finomat. Időről-időre arra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy ezen kiváló tulajdonságok mellett a Medve sajt rendkívül sokoldalúan felhasználható” – mondta Wilheim Gábor marketingigazgató.

Ennek bizonyítására olyan népszerű sztáranyukákat kért fel, akik örömmel hozták el és főzték meg kedvenc sajtos receptjeiket. Ebben közkedvelt gasztrobloggerek mellett a Chefparade elismert konyhafőnöke Bartal Sándor is segítségükre volt, aki néhány apró trükkel varázsolta még ínycsiklandóbbá az ételeket.

Elsőnek Jakupcsek Gabriella jolly joker receptje egy zöldfűszeres- aszalt paradicsomos mártogatós készült el.

A kenyérrel és zöldségcsíkokkal is kiváló finomság szinte el is fogyott, amire Epres Panni sütőtökkrémlevese megfőtt . Ebben az volt a különleges, hogy Panni pankó morzsába forgatott ropogósra sütött sajttal bolondította meg a levest.

Pelleréknél teljesen összekuszálódtak a családi szálak, mert amíg Mariann Lukács Mikivel együtt sütött töltött cukkínit, addig Anna egy padlizsánnal és magvas sajtgolyókkal ízesített, látványnak is tökéletes kevert salátát állított össze.

A legnagyobb sikert talán Görög Zita sajtkrémes brownie-ja érte el, ami nemcsak finom volt, hanem meglepően gyorsan el is készült.

„Gyakorlott háziasszonynak tartom magam, minden nap főzök a családomnak, de még én is tanultam néhány új trükköt. Különösen izgalmas volt, hogy mennyiféleképpen felhasználható egy ilyen egyszerű alapanyag” – nyilatkozta Jakupcsek Gabriella.

Gyorsan finom és tápláló ételt készíteni nem ördöngösség. A hazai sajtpiac egyik legrégebbi márkájaként a komoly hagyományok mellett a Medve sajt folyamatosan meg is újul. Háromféle kiszerelésben – kockasajt, szendvicskrém és tömlős sajtkrém – összesen tizenhétféle ízváltozatban érhető el, így valóban mindenki megtalálhatja a családja ízlésének legmegfelelőbbet, legyen szó közös reggeliről, étkezések közötti csemegéről, ínycsiklandó süteményről vagy egy kiadós ebéd alapanyagáról.

A Medve sajt története

A Medve kockasajtok gyártása több, mint 85 éves múltra tekint vissza. Az első Medve sajt a svájci származású Stauffer Frigyes nevéhez fűződik, aki az 1900-as évek elején Magyarországra telepedve sajtgyárat épített Répcelakon és Bern kantonjának címerében látható barna medvét tette az általa gyártott termék csomagolására. A II. világháborút követő államosítási hullám a répcelaki sajtgyárat sem kerülte el, ugyanakkor a márkanév jogi védettsége miatt a Medve szerepét ideiglenesen a Mackó sajt vette át. A 70-es években azonban újraindult a Medve sajt gyártása, és azóta mindannyian élvezhetjük azt az eredeti és ellenállhatatlanul finom ízt, amit csak a Medve sajt tud nyújtani.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.