"A bohém vándorcigány lét és a hedonista kulinária számomra kéz a kézben járnak. Tekeregve a nagyvilágban, erdőn-mezőn, tengerparton és nagyvárosokban, barátok bérelt apartmanjában, és sokcsillagos szállodák ipari konyháiban főzve is abban hiszek, hogy egy aprócska kemping gáztól egy kis elektromos sütőn át egyetlen vágódeszkáig és egy közepesen éles késig bármi alkalmas arra, hogy sok fogásos terülj-terülj asztalkámat rittyentsen, akinek kedve szottyan. Legújabb szakácskönyvemben lakomák receptjeit osztom meg, amelyek elképesztő sebességgel készülnek el – bárhol, bármikor. Jó étvágyat és jó utat kívánok a mediterrán térség, a balkán, a közel és távol-kelet mesés ízeivel – ahogy az Kristóf konyhájában lenni szokott: csakis vegán módra, de sosem csak vegánoknak" - írja Steiner Kristóf október 24-én megjelenő könyvéről.
A könyvben szereplő receptek nagyrésze kevesebb, mint fél óra alatt elkészíthető. Ráadásul majd minden recept gluténmentes, hozzáadott finomított cukrot nem tartalmaz, és nyers ételek is akadnak szép számmal. Az olvasó titkos tippeket, bevásárlólistákat, utazó konyhai kelléktárat és egy teljes fejezetet talál a veganizmusról és öko-tudatos életmódról. Steiner
Kristóf – Kristóf Lakomái
Kiadja: Kulcslyuk kiadó, Nyitott Akadémia
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.