Dödölle - az eredeti recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Zsemlegombóc
Káposztás tészta egyszerűen
Kínai szezámmagos csirke
Vadas marha
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Epres blondie
Babgulyás
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csupacsokis brownie
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Tárkonyos csirkeraguleves
Mézes-mustáros csirkemell
Mákos guba
Kijevi csirkemell rizibizivel
Finomfőzelék
Farsangi szalagos fánk
Ajánló

Vegán receptek 30 perc alatt - íme Steiner Kristóf új könyve

Steiner Kristóf
Október 24-én megjelenik Steiner Kristóf vegán receptkönyve Kristóf Lakomái címmel.

"A bohém vándorcigány lét és a hedonista kulinária számomra kéz a kézben járnak. Tekeregve a nagyvilágban, erdőn-mezőn, tengerparton és nagyvárosokban, barátok bérelt apartmanjában, és sokcsillagos szállodák ipari konyháiban főzve is abban hiszek, hogy egy aprócska kemping gáztól egy kis elektromos sütőn át egyetlen vágódeszkáig és egy közepesen éles késig bármi alkalmas arra, hogy sok fogásos terülj-terülj asztalkámat rittyentsen, akinek kedve szottyan. Legújabb szakácskönyvemben lakomák receptjeit osztom meg, amelyek elképesztő sebességgel készülnek el – bárhol, bármikor. Jó étvágyat és jó utat kívánok a mediterrán térség, a balkán, a közel és távol-kelet mesés ízeivel – ahogy az Kristóf konyhájában lenni szokott: csakis vegán módra, de sosem csak vegánoknak" - írja Steiner Kristóf október 24-én megjelenő könyvéről.


A könyvben szereplő receptek nagyrésze kevesebb, mint fél óra alatt elkészíthető. Ráadásul majd minden recept gluténmentes, hozzáadott finomított cukrot nem tartalmaz, és nyers ételek is akadnak szép számmal. Az olvasó titkos tippeket, bevásárlólistákat, utazó konyhai kelléktárat és egy teljes fejezetet talál a veganizmusról és öko-tudatos életmódról. Steiner

Kristóf – Kristóf Lakomái
Kiadja: Kulcslyuk kiadó, Nyitott Akadémia

ÍME STEINER KRISTÓF MENÜJE, AMIT MOST TE IS MEGKÓSTOLHATSZ >>>
ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL >>>
EZEKET A MAGYAR ÉTELEKET ÉS ITALOKAT SZERETTÉK A KÜLFÖLDIEK A SZIGETEN >>>
PELLER ANNA ELÁRULTA KEDVENC RECEPTJÉT: EZT KÉSZÍTI FÉRJÉNEK ÉS KISLÁNYÁNAK >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.