Tiago Sabarigo saját karrierjének első állomásaként december 5-én a Makifood Főzőiskolában egy izgalmas 4 fogásos pop-up vacsorát készít. Az est hangulatát a látványkonyha fokozza, ahol végig követhető a főzés pillanatait egészen a tálalásig! A séf munkáját a Culinary Institute of Europe diákjai és a Makifood Főzőiskola rezidens séfe Katona András fogják segíteni.
Pisztráng, savanyú káposzta, kapor
Libamáj terrine, alma, cékla
Árpa, karfiol, marinált tojás sárga
Konfitált báránylapocka, csicsóka
Portugál narancstorta, lime, alga
Savanyú káposzta, uborka, kapor
Céklasaláta, kecskesajt, pisztácia
Árpa, karfiol, marintált tojás sárga
Gyökérzöldségek, vad gombák
Portugál narancstorta, lime, alga
Jegyvásárlása Makifood Főzőiskola weboldalán keresztül lehetséges, az eseményrőlitt olvashatsz bővebben!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.