Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Minestrone recept
Minestrone
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Mákos guba  recept
Mákos guba
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Ajánló

Ajándékozz Michelin-csillagos pop up vacsorát Mikulásra!

Ajándékozz Michelin-csillagos pop up vacsorát Mikulásra!
Tiago Sabarigo 21 éves kora óta foglalkozik a gasztronómiával. Dolgozott Gordon Ramsay-nál és benne volt a Costes Dowtown nyitócsapatában, mint vezető séf. Saját karrierjének első állomásaként december 5-én a Makifood Főzőiskolában egy izgalmas 4 fogásos pop-up vacsorát készít. Az est hangulatát a látványkonyha fokozza, ahol végig követhető a főzés pillanatait egészen a tálalásig!

Tiago Sabarigo saját karrierjének első állomásaként december 5-én a Makifood Főzőiskolában egy izgalmas 4 fogásos pop-up vacsorát készít. Az est hangulatát a látványkonyha fokozza, ahol végig követhető a főzés pillanatait egészen a tálalásig! A séf munkáját a Culinary Institute of Europe diákjai és a Makifood Főzőiskola rezidens séfe Katona András fogják segíteni.

Menüsor:

Pisztráng, savanyú káposzta, kapor
Libamáj terrine, alma, cékla
Árpa, karfiol, marinált tojás sárga
Konfitált báránylapocka, csicsóka
Portugál narancstorta, lime, alga

Vegetáriánus menüsor:

Savanyú káposzta, uborka, kapor
Céklasaláta, kecskesajt, pisztácia
Árpa, karfiol, marintált tojás sárga
Gyökérzöldségek, vad gombák
Portugál narancstorta, lime, alga

Jegyvásárlása Makifood Főzőiskola weboldalán keresztül lehetséges, az eseményrőlitt olvashatsz bővebben!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.