Jó 500 éve áll az erdőbe simulva a Sopronbánfalvi Pálos-Karmelita Kolostor, amely napjainkban speciális táplálkozási és elvonulási programokra érkezőket fogad. A 21. századi technológiával felszerelt konyha a szállodában lakó és – előzetes bejelentkezés után – az à la carte vendégeket is kiszolgálja. Minden ételt az ép testben ép lélek szellemében, az egészséges táplálkozás alapelveinek betartásával, a finom elegancia és letisztultság jegyében készítenek. A keleti és nyugati szerzetesi eledeleket, az ebéd-, vacsora- és degusztációs menüket, valamint a vegetáriánus és ínyencfogásokat a 18. század eleji freskókkal és stukkókkal díszített refektóriumban tálalják fel. Egyedülálló különlegességük a Hét Mennyország multimédiás vacsora és a Gróf Buttler borászat kézműves alkotása, a pálos rend alapítójáról elnevezett Özséb bora.
A győri városképet évszázadok óta meghatározó barokk Karmelita templom melletti kolostorépületben kialakított étterem védett belső udvarral rendelkezik, így tavasztól késő őszig a szabadban, egy 300 éves vadgesztenyefa alatt is lehet étkezni. A korabeli hangulatú étteremben naponta többféle menü választható 11–15 óráig, ezenkívül gazdag választékban kínálnak hagyományos magyaros és nemzetközi fogásokat, házias és parasztos ízeket, hal-, vad-, grill- és wellnessételeket, salátákat. Zóna- és gyermekadagok, továbbá a diétázók, a cukorbetegek és a lisztérzékenyek speciális igényeinek megfelelő ételek, valamint sajt- és teakülönlegességek is rendelhetők. A kőboltozatos pincében söröző működik.
A páratlan természeti környezetben, az ősi apátság tőszomszédságában épült étterem a gasztronómia nyelvén juttatja kifejezésre a bencés szerzetesek vendégfogadás iránti elhivatottságát. A szezononként megújuló, változatos étlapon szereplő fogásokhoz lehetőleg közeli termelőktől beszerzett magas minőségű alapanyagokat, valamint az apátsági gyógy- és fűszernövénykertből származó levendulát, kakukk- és citromfüvet, rozmaringot, zsályát használnak. A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) tömörüléshez tartozó étteremben külön hangsúlyt fektetnek a borokra, és szinte kizárólagosan a 2003-ban újraalapított bencés borászat tételeit kínálják. Égiszük alatt működik az Apátsági Major Látogatóközpontban létesített Pausa Apátsági Kávéház is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.