A faszenes grillsütők közül érdemes a rozsdamentes anyagból készült, és így könnyen tisztítható változatokat választani. Mielőtt elkezdenéd sütni a húst, figyelni kell arra, hogy a szénből az alágyújtástól számítva nagyjából 20 perc múlva lesz megfelelő parázs a sütéshez.
Kitűnő alternatíva lehet az elektromos grillsütő, mely igen rövid időn belül felforrósodik, nem mellesleg viszonylag kis helyet foglal, és erkélyen vagy étkezőasztalon is használható. A gázgrill szintén egyetlen gombnyomással begyújtható, és a hőmérséklet beállítása után azonnal süthetőek az előkészített, pácolt finomságok.
És ha megvan a grill, akkor már csak a legjobb recepteket kell átböngészni hozzá! Süthetünk vegyes zöldséget, grillsajot, kukoricát, zöldségnyársat, töltött gombát vagy akár halat is. A húsimádók kedvéért ebben az összeállításban a húsételek kerültek fókuszba. Íme tehát 13 fantasztikus grillhús receptje és elkészítése a nyárra.
Próbáljátok ki akár mindet!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.