Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Finomfőzelék
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus stíriai metélt
Tárkonyos csirkeraguleves
Farsangi szalagos fánk
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Vadas marha
Zsemlegombóc
Babgulyás
Káposztás tészta egyszerűen
Csupacsokis brownie
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus kuglóf
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Hagymás rostélyos
Tojásos nokedli fejes salátával
Epres blondie
Alapételek

Arancini, a szicíliai konyha büszkesége

Az arancini, kicsi, aranyló golyócskák, amelyek kívül ropogósak, belül pedig izgalmas rizstölteléket rejtenek. A sokszínű és igen gazdag szicíliai konyha remek előétele, utcai fogása, illetve snackje ez, melynek nagy előnye azon túl, hogy isteni finom, igen hamar elkészíthető. Következő videós receptünkben ennek az autentikus finomságnak az elkészítésébe avatunk be titeket. 
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.