A zöldborsó nemcsak finom, de nagyon egészséges is. Igazi vitaminbomba - sok benne a C- és B-vitamin, de magas a kalcium- és magnéziumtartalma is. Tele van fehérjével, ami az egyik legfontosabb nélkülözhetetlen tápanyagforrásunk, az izmok első számú védelmezője. Magas rosstartalma pedig serkenti az emésztést, a diéták fontos alapanyaga lehet.
A borsóleves igazi klasszikus, a tavaszi-nyári ebédek egyik legnagyobb kedvence. Készíthetjük nokedlivel vagy tésztával, paprikás rántással, extra sok petrezselyemmel, de akár tárkonnyal felturbózva is, a végeredmény mindig zseniális lesz. Ha még nincs egy tuti recepted, akkor mutatunk párat, amivel garantáltan nem lőhetsz mellé!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.