Rizottó és paella, profiterol és churros, minestrone és gazpacho – az olasz és a spanyol konyha emblematikus fogásai ezek. A fix közös pont a fő alapanyagokban van: az egyikben a rizs, a másikban az égetett tészta, a harmadikban a paradicsom – ám az elkészítési metódusuk, így az ízviláguk is merőben más. A két mediterrán ország egy-egy kiváló focicsapata az Európa-liga döntőjében csap ma össze a Puskás Arénában, és bár a mérkőzés kimeneteléről még csak sejtéseink sincsenek, arra gondoltunk, megnézzük, vajon gasztróban melyik lesz a nyerő! Írjátok meg kommentben, melyik menüt főznétek – vagy egyszerűen csak ennétek – meg szívesen, akár már ma este!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.