Sárgaborsóleves füstölt hússal
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Káposztás tészta egyszerűen
Kapros tökfőzelék virslivel
Babgulyás
Farsangi szalagos fánk
Dubarry-csirkemell
Klasszikus stíriai metélt
Finomfőzelék
Mézes-mustáros csirkemell
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Rakott zöldbab darált hússal
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Tárkonyos csirkeraguleves
Körömpörkölt csülökkel
Hagymás rostélyos
Tojásos nokedli fejes salátával
Mákos guba
Klasszikus kuglóf
A húsvéti főtt sonka és a lágy tojáskrém is jobban esik akkor, ha omlós, házi kiflivel esszük. Sőt, még a maradék sonkából készült bableveshez is tökéletesen passzol.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.