Vadas marha
Finomfőzelék
Babgulyás
Kijevi csirkemell rizibizivel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Dödölle - az eredeti recept
Káposztás tészta egyszerűen
Körömpörkölt csülökkel
Rakott zöldbab darált hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Zsemlegombóc
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus kuglóf
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus grízgaluska leves
Kínai szezámmagos csirke
Tárkonyos csirkeraguleves
Dubarry-csirkemell
Alapételek

Így készül a tökéletes ropogós héjú házi rozskenyér

Kovászos rozskenyér gyorsan Házisáfránytól
A rozskenyér sok szempontból jó választás: például, mivel magas a rosttartalma, gyorsabban elkészül a kovász hozzá, egészségesebb és jobban eltelít, mint a fehér kenyér. Ha kedveled a kicsit diós, savanykás ízvilágot, imádni fogod! És itt jön a tuti recept Déri Szilvi, azaz Házisáfránytól!
Hozzávalók:

35 dkg rozsliszt
15 dkg búzaliszt (BL 80)
3,75-4,25 dl víz
25 dkg aktív kovász
1 ek méz
1,1 dkg só

elkészítés:
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.