Körömpörkölt csülökkel
Kínai szezámmagos csirke
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Babgulyás
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Vadas marha
Káposztás tészta egyszerűen
Epres blondie
Kijevi csirkemell rizibizivel
Tojásos nokedli fejes salátával
Dubarry-csirkemell
Kapros tökfőzelék virslivel
Farsangi szalagos fánk
Mézes-mustáros csirkemell
Zsemlegombóc
Klasszikus grízgaluska leves
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus stíriai metélt
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Sokszor a legnagyobb desszertrajongók sem bánják, ha a palacsinta nem valamilyen édes töltelékkel kerül a tányérukra. A bakonyi változata pont ilyen, hiszen azon túl, hogy a gombás tölteléknek köszönhetően akár főételként is tálalható, még a vegetáriánusok, vagy a böjtölők is nyugodt szívvel fogyaszthatják.

Persze van, aki hússal is kiegészíti a gombás ragut, ám nem fontos ragaszkodni hozzá, mert nélküle is istenien finom lesz a végeredmény. A tejfölt viszont semmilyen esetben ne hagyd le a tetejéről, hiszen attól lesz csak igazán szaftos!

A BAKONYI PALACSINTA PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>>

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.