Nagy előnye ennek a finomságnak, hogy nem kell vele sokat pepecselni, ráadásul fantasztikusan finom, és még mutatós is. A variációk száma szinte kimeríthetetlen, amit most Péter be is bizonyít. Nézzétek meg, hogyen készül a hibátlan sajttorta egy profi séf konyhájában, hogy aztán ti is meglephessétek vele a családot!
Kekszbunda:
Összegyúrjuk a három összetevőt tészta állagúra, amit formálhatunk brulée formába, gyűrűbe, vagy bármilyen tortaformába.
Krém:
Ezeket botmixerrel összekeverjük.
Sós karamell:
1. Serpenyőben karamellizálunk 10 dkg kristálycukrot. A tejszínt ráöntjük a cukorra, hozzáadjuk a sót és takarék lángon melegítjük, míg selymes nem lesz.
2. Miután formába helyeztük a kekszünket, (videónkon a gyűrűbe) a folyékony sajtkrémet beleöntjük és 150 fokos sütőben 15 percen keresztül sütjük.
3. Ha letelt az idő, akkor kivesszük, hagyjuk kihűlni, így a keksz a formától teljesen el fog válni. Ezután a sós karamellt a tetejére öntjük, majd ízlés szerint ehető virággal, vagy gyümölccsel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.