Sokat halljuk, hogy érdemes minél több zöldséget fogyasztani. Ha nyersen nem esik jól, vagy nem szeretjük a nyers zöldségek ízét, akkor tegyük bele a főtt ételekbe, ugyanis egyes termények nagyon jól belesimulnak az ételbe, így szinte észrevétlenül vesszük magunkhoz a rost- és vitaminforrásokat. A zöldségek ráadásul remek kísérői is lehetnek egy-egy ételnek, mint a karalábé is ebben a pulykahúsos raguban.
Könnyed, ám krémesen szaftos lesz a végeredmény, ha követitek a receptünket. Videón mutatjuk, hogyan készül a karalábés pulykaragu. Megéri kipróbálni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.